Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rádbízom

2011.12.18

                                     Tekéstársak!

A párosbajnokságban szereplő Rádbízom csapat(László Imre-Trieb Zoltán), László Imre hosszantartó sérülése miatt a mérkőzéseit úgy tudja lejátszani,hogy az eredménybe csak a Trieb Zoltán gurításai számolnak bele!Egy kis magyarázat:bár a kiírásban nem szerepel,hogy ha valaki sérülés,vagy hosszan tartó távollét miatt nem tud egy csapat rendelkezésére állni,akkor egy új személy pótolhatja(ne legyen sok halasztott mérkőzés),de a múlt évi párosbajnokságban is volt rá lehetőség egy játékos pótlására.A Rádbízom csapatban a 2.fordulóban Trieb Zoltán helyett így léphetett pályára Szabó Imre.Most ő nem tudja vállalni László Imre pótlását,így olyan játékost kerestek aki még nem szerepelt egyik csapatban sem,és guríthatna Trieb Zoltánnal.Ezt viszont a versenybíróság nem engedélyezte!Indoklásuk szerint már egy játékos(Szabó Imre)játszott harmadik játékosként,így újabb játékos nem lehet!Viszont Trieb Zoltán alaptagja a Rádbízomnak,így az ő eredménye továbbra is beleszámít a mérkőzésekbe.A Rádbízom csapat(fair play díjat érdemelnének)így is vállalta a szereplést a továbbiakban,annak tudatában,hogy csak vereséget fog szenvedni minden ezutáni mérkőzéseken.Ennyi a történet röviden,ki ki döntse el szerinte mi lett volna a helyes döntés!Mivel itt a versenybíróság szava a döntő,így el kell fogadni,még akkor is ha voltak más vélemények! Kivácsiak lennénk a ti véleményetekre is,ezért ha hozzá akarsz szólni megteheted,kutúrált sportemberi módon! 

.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Szentes

(Anoním, 2011.12.30 15:15)

Igaza van az előttem szólónak, valóban nincs a versenykiírásban tisztázva mi a teendő. De most is úgy gondolom Mi amatőrök a játék szeretetéért járunk oda és teszünk annyit a tekéért mint más. Sajnálom, hogy nem engedik versenyszellemben játszani azt aki csak segíteni akar egy csapaton, sőt sok csapaton. Gondoljátok végig más csapat is kerülhet olyan helyzetbe, hogy nem tud kiállni csak több személlyel. Akkor azokat is kizárjuk, vagy halazgatjuk a meccseket végtelenségig? Azt hiszen ezen változtatni kell,mert nem csak a győzelem a fontos, hanem az egészséges részvétel is.

Re: Szentes

(László Imre, 2011.12.30 15:22)

HAJRÁDBÍZOM CSAPAT KIRÁLYOK VAGYTOK.

Hajrá Feri, ha nem TE ugrassz be helyettem senkit nem zavart volna. Csak félnek Tőled, illetve tudásodtól. Kishitű versenybírósággal nem szabad tárgyalni. Ha nem lennének érdekeltek semmit sem szóltak volna.

Szentes

(Vígh Ferenc, 2011.12.25 15:07)

Az én személyes véleményem,hogy a Rádbízom csapat nem taktikázni akar a személycserével,ugyanis itt egy komoly sérülés volt.Az pedig sajnálatos véletlen,hogy a csere ember(Szabó Imre)sem tudja vállalni a folyamatos játékot.A kiírásban sincs a személycseréről semmi leírva,ez pedig a versenybíróság hibája!Remélem a jövő évi versenykiírás már olyan profi lesz,mint a versenybíróság mostani döntéshozatala!